Restaurant De Aw Geul



Schin op Geul

 

Voor gezelschappen geven wij de keuze, uit twee mogelijkheden:

1.         Keuze  een maximale keuze van 4 verschillend, zoals het KEUZEMENU.   >>>>>

2.        Keuze uit de Partymenu's, met een maximale keuze uit 2 verschillende  menu's.

            De keuze uit de Partymenu's is qua prijs voordeliger.   

KEUZEMENU
KEUZEMENU PDF.pdf (77.98KB)
KEUZEMENU
KEUZEMENU PDF.pdf (77.98KB)

 


Party menu's

 

Menu A

Menu B

Licht romige Preisoep

                            Salade Scampi                            (In knoflookolie gebakken scampis, vergezeld met een frisse salade, met een frisse knoflook dressing)

**

**

Varkenshaas "Fines Herbes"
(Gebakken Varkenshaas overgoten met een romige kruiden saus)

Gegrilde Vleesspies
(
met gegrilde ui, paprika, ananas, en twee grillsauzen.)

**

**

 

Dame Blanche
(Huisgemaakte Vanille parfait met warme chocoladesaus,
en chocolade likeur.))

 

Coupe “Caramelita”
(Huisgemaakte Caramel parfait overgoten 
met een fijne caramel saus, en caramel likeur.)
€ 32,00

 

€ 44,00


 

Menu C

Menu D

  Kip-cocktail
(met toast en boter) 

Gerookt Visplateau
Plateau van gerookte forel, paling en zalm, geserveerd met dillesaus, toast en boter

  **   

**

Biefstuk v.d. Haas “Milanaise"
(gebakken biefstuk v.d. haas geflambeerd met vodka, bedekt met parmaham en overgoten met een romige tomatensaus.))

Zalm “Oriëntale”
(gebakken zalmfilet vergezeld met een romige basilicumsaus)

**

**

Coupe “Caramelita”
(Huisgemaakte Caramel parfait overgoten met een fijne caramel saus, en caramel likeur.)

Dessert van het huis.
(verrassend dessert v.h. huis)

€ 42,00

€ 45,00


 


 

Menu E 

Menu F

Kip-cocktail
(met toast en boter) 

Duo van Bresse Kip

(Duo van lauw warme bresse kip, huisgerookt en gemarineerd met tomaat, en zoete chili konfijt,vergezeld met een salade van bresse kip.)

**

**

Heldere Kippen soep

Heldere Gevogelte soep

**

**

Kalfsmedaillon "Pruneaux"
(Kalfsoester geflambeerd met cognac,
 en overgoten met een fijne roomsaus van pruimen.)
Entrecôte “au Porto”
(friander entrecôte overgoten met een portaus.)

**

**

Dessert van het huis.
(verrassend dessert v.h. huis)

Dessert van het huis.
(verrassend dessert v.h. huis)

€ 46,00

€ 51,00


 


 

Menu G

Menu H

Kalfssalade “Veal”
(Gemarineerde kalfsmedaillon gegrild,
vergezeld met een frisse salade met tomaten dressing)
Visduo “Royal”
(gerookte zalm en in knoflookolie gebakken scampi´s
met een frisse salade)

**

**

Licht romige Preisoep

Licht romige Preisoep

**

**

Kabeljauw “Milanaise”
Gebakken kabeljauw filet, vergezeld met een romige tomaten-basilicumsaus, en Parmezaanse kaas.
Tournedos “Calvados”
(gebakken biefstuk v.d. haas geflambeerd met calvados,  en overgoten met een romige saus)

**

**

Granddessert “Romé”
(een combinatie van patisserie en ijs)

Dessert van het huis.
(verrassend dessert v.h. huis)

€ 53,00

€ 52,00

 
Opbellen
E-mail
Info