Restaurant De Aw Geul
(Schin op Geul, onderaan de keutenberg)

Voor gezelschappen geven wij de keuze, uit twee mogelijkheden:

1.         Keuze  een maximale keuze van 4 verschillend, zoals het KEUZEMENU.   >>>>>

2.        Keuze uit de Partymenu's, met een maximale keuze uit 2 verschillende  menu's.

            De keuze uit de Partymenu's is qua prijs voordeliger. 

U kunt zelf uw menu samenstellen, geen enkel probleem.

We kunnen U ook helpen, samenstellen van het MENU.  

Voor enige uitleg bekijk de uitleg (GEZELSCHAPPEN), klik rechts   >>>>>>>>>>>

KEUZEMENU.pdf (73.12KB)
KEUZEMENU.pdf (73.12KB)


Party menu's

 

Menu A

Menu B

Licht romige Preisoep

Salade Scampi                           

 (In knoflookolie gebakken scampis, vergezeld met een frisse salade, met een frisse knoflook dressing)

**

**

Eendenborstfilet "Honey"
(Gebakken eendenborstfilet vergezeld met een romige honingsaus)

Gegrilde Vleesspies
(
met gegrilde ui, paprika, ananas, en twee grillsauzen.)

**

**

 

Dame Blanche
(Huisgemaakte Vanille parfait met warme chocoladesaus,
en chocolade likeur.)

 

Coupe “Caramelita”
(Huisgemaakte Caramel parfait overgoten 
met een fijne caramel saus, en caramel likeur.)
€ 36,00

 

€ 46,50


 

Menu C

Menu D

  Kip-cocktail
(met toast en boter) 

Gerookt Visplateau
Plateau van gerookte forel, paling en zalm, geserveerd met dillesaus, toast en boter

  **   

**

Biefstuk v.d. Haas “Milanaise"
(gebakken biefstuk v.d. haas geflambeerd met vodka, bedekt met parmaham en overgoten met een romige tomatensaus.))

Zalm “Oriëntale”
(gebakken zalmfilet vergezeld met een romige basilicumsaus)

**

**

Coupe “Caramelita”
(Huisgemaakte Caramel parfait overgoten met een fijne caramel saus, en caramel likeur.)

Dessert van het huis.
(verrassend dessert v.h. huis)

€ 43,75

€ 46,00


 


 

Menu E 

Menu F

Kip-cocktail
(met toast en boter) 

Duo van Bresse Kip

(Duo van lauw warme bresse kip, huisgerookt en gemarineerd met tomaat, en zoete chili konfijt,vergezeld met een salade van bresse kip.)

**

**

Heldere Kippen soep

Heldere Tomaten soep

**

**

Kalfsmedaillon "Pruneaux"
(Kalfsoester geflambeerd met cognac,
 en overgoten met een fijne roomsaus van pruimen.)
Entrecôte “au Porto”
(friander entrecôte overgoten met een portaus.)

**

**

Dessert van het huis.
(verrassend dessert v.h. huis)

Dessert van het huis.
(verrassend dessert v.h. huis)

€ 47,75

€ 51,00


 


 

Menu G

Menu H

Kalfssalade “Veal”
(Gemarineerde kalfsmedaillon gegrild,
vergezeld met een frisse salade met tomaten dressing)
Visduo “Royal”
(gerookte zalm en in knoflookolie gebakken scampi´s
met een frisse salade)

**

**

Licht romige Preisoep

Licht romige Preisoep

**

**

Kabeljauw “Milanaise”
Gebakken kabeljauw filet, vergezeld met een romige tomaten-basilicumsaus, en Parmezaanse kaas.
Tournedos “Calvados”
(gebakken biefstuk v.d. haas geflambeerd met calvados,  en overgoten met een romige saus)

**

**

Granddessert “Romé”
(een combinatie van patisserie en ijs)

Dessert van het huis.
(verrassend dessert v.h. huis)

€ 56,50

€ 56,00

 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info