Restaurant De Aw Geul


Schin op Geul

 

Kerstmenu 2018

Dinsdag     25 december

Woensdag 26 december

 

Menu 1

Menu 2

Consommé “Chancelière

Heldere gevogelte soep met zoete paprika, gele wortel , prei en gevogelte.

Vissalade “Royal Christmas”

Frisse salade van gerookte zalm-forel en rivierkreeft,

 vergezeld met een frisse dressing met wakamé, en een crème van wakamé.

of

of

Velouté “Mistral”

Licht romige soep met room van kervel en krokante spekjes.

Hertenham “Bethlehem”

Salade met gerookte hertenham, vergezeld met een dressing van zongedroogde tomaat, en crème van zoete tomaat.

***

***

Zalm “Cardinale

Zalmfilet overgoten met een romige kreeftensaus, en garnaaltjes.

Consommé “Chancelière” 

Heldere gevogelte soep met zoete paprika, gele wortel , prei en gevogelte.

of

of

Tarbot “au Riesling”

Tarbotfilet op een bedje van jonge prei, en vergezeld met een romige saus van Riesling met rivierkreeft.

Velouté “Mistral” 

Licht romige soep met room van kervel en krokante spekjes.

***

***

Herten Rumpsteak “Père Noël”

Gebakken Herten Rumpsteak geflambeerd met cognac, 

en overgoten met een fijne wildsaus. 

Konijnenfilet “Flamande”

Konijnenfilet op een bedje van groenten en spek, 

en overgoten met een saus, op traditionele wijze bereid.

of

of

Kalfsmedaillon “L’orange”

Gebakken kalfsmedaillon geflambeerd met Grand Marnier, 

overgoten met een romige sinaasappel saus.

Parelhoen “au Porto”

Gebakken Parelhoenfilet, vergezeld met een Honing-Port Saus.


***

***

  Feestelijk Kerstdessert
   Een leuke combinatie van een feestelijke lekkernijen.

Feestelijk Kerstdessert
   Een leuke combinatie van een feestelijke lekkernijen.

***

***

Mocca met Friandises

Luxe mocca ter afsluiting.

Mocca met Friandises

Luxe mocca ter afsluiting.

€ 53,50 per persoon

€ 50,50 per persoon